Link :: 02.03.2007 :: 11:51
kolejna notka.
zastanawiam sie wlasciwie po co jeszcze pisze tego bloga. odpowiedzi nie znajduje, jak zwykle moj zakres poznania zatrzymal sie w najmniej upragnionym momencie. mysle jednak, ze w koncu sie do tego przyzwyczaje. po prostu.
tydzien slodkiej bezczynnosci. tydzien, w ktorym moje cialo nie pracuje tak, jakbym sobie tego zyczyla. termometr bezlitosnie wciaz wskazuje powyzej 37, tak jakby moje samopoczucie mu nie wystarczylo.
urodziny, o ktorych pamitetali nieliczni. urodziny ktorych wlasciwie nie ma, a grono nie wysyla przypomnien, bo niby co mialoby wyslac? zreszta wymagaloby to zlamania jakiejstam formulki. coz, ale przynajmniej wiem, kto o mnie mniej wiecej pamieta :].
wiele sie ostatnio dzieje w wielkim swiecie.
pierwsza prosba o eutanazje.
kolejne konflikty o "aborcje". swoja droga jak slysze argument "kobieta ma prawo decydowac co sie dzieje z jej cialem" to mna rzuca. szkoda, ze chce zmieniac jedynie skutki, a nie przyczyyny. coz, ma prawo decydowac co sie dzieje z jej cialem, wlasnie dlatego, ze ma wybor, musi sie liczyc z ewentualnymi skutkami. egoizm ludzi zaczyna mnie naprawde przerazac.
sny... stierdzilam, ze musze chyba zaczac z nich korzystac. w koncu eh, to chyba nie moze byc jedynie zlepek bezwartosciowych informacji.
moje zycie zaczyna sie robic jakies takie... eh, malo mi ciazace. uroczo.
Komentuj(2)
wiara nadzieja
milosc trzy slowa obludne... dlaczego wiec tak mocno chce poznac ich slodki smak... archiwum:*****
wodapitna.pl pajacyk.pl*****
konto na last.fm czyli mniej wiecej moj gust muzyczny*****
inne blogi
blog Ailene Chlopczysko w woju=) slowa *** swiat Confidence zapiski Kijo Kwieciste mysli :)*****
kilka komiksow
krotkie komiksy, niekoniecznie o Donaldzie po prostu losux nie zapominajmy o roslinkachladna kreska niech zyje prostota polska-krasnoludowa podroz do tokyo ;P helga szczesliwy goth siostrzczyczki swiat wg meneli :D*****
na zły humorek
fajna stronka, zrob sobie psychotesty w sam raz na lekcje polskiego czy mozna napisac cos wiecej, niz po prostu kurde.pl myslisz,ze jestes inteligentny??? wzruszajacy utwor muzyczny =P gdybys zapomnial/zapomniala, jak wygladasz nie bedziesz sie nudzic*****
amish paradise smells like nirvana the saga begins fat*****
kot w worku
czy masz o mnie zielone pojecie??? czyli nieziemsko stary funtest*****