ktosiulka - komentarze |
tak dawno notki nie bylo ![]() ![]() ![]() ah... w sumie dobry humorek... kolejne osoby znowu raczyly wypomniec mi moja samoocene, O. powiedziala mi o egoizmie... ![]() moja kokochana szkolka... kolejna fajna osoba poznana w jej murach... pioesenka... cytat... " i nie spelni sie zaden ze snow"....chce uwierzyc, ze sie spelni chocby jeden... chemia... dostalam sliczne, okraglutkie 3 bez sciagania... jestem z siebie dumna ![]() koejny tydzien pelen obowiazkow... gluypie poczucie, ze nawet jesli wszystko zawale, mam wystarczajaco dobre oceny, by zdac... len we mnie odzwywa sie po raz kolejny, eh ![]() wypracowanko domowe z polaka mnie powalilo... rzadko tak mi nie podchodza tematy :/... cos wyskrobalam, ale zawsze wypracowania domowe dawaly gorsze oceny niz te klasowe, a oceny z nich byly odwrotnie proporcjonalne do wkladanej w nie pracy... to zajelo mi sporo czasu :/.. choinki, gwiazdki i mikolaje w natarciu... ja nie chce... jeszcze prawie 2 miesiace :/... nadrabianie za kilka osob dyzuru w szatni, wczorajszy poniedzialek, odwiedzanie grobow ludzi, ktorych nie pamietam.... odwiedzanie pomnikow, cmentarzy, nie tylko zwiazanych z moja rodzina...przerazenie przy wchodzeniu do cmentarza w Palmirach... mnostwo jednakowych krzyzy... mysl o moim grobie.. kto o mnie bedzie pamietac??? no a ja naprawde humorek nie najgorszy posiadam ![]() |
|
do tego przyznali sie inni |
07.11.2005 :: 17:00 :: 80.54.200.63 ailene Czasem trzeba byc egoista, w drobniutkich codziennych sprawach, dla odrobiny przyjemnosci... Nam w koncu tez cos sie od zycia nalezey... |
06.11.2005 :: 21:55 :: aul196.internetdsl.tpnet.pl dobry humor to najważniejsza rzecz :D pierwszy krok ku lepszej samoocenie ja z biologii mam dwie okrąglutkie trójczyny :D:D:D jakoś mnie nie straszą, dopiero listopad |
06.11.2005 :: 21:52 :: ams228.neoplus.adsl.tpnet.pl Zgłoś siem do mnie to konkursu www.gabrysia.talk.pl |
Talk.pl :: Wróć |