ktosiulka - komentarze |
eh... moze rzeczywiscie przesadzam...dwie osoby zwrocily dzisiaj uwage na moj czas spedzany z M., a wlasciwie jego ilosc... jedna uwaga byla troche przesadzona... zreszta M. ostatnio tez sie troche zmienil... jakby troche bardziej mnie szanowal... moze to tylko zludzenie optyczne ![]() sredni czas posieconymojuej edukacji zbyt mocno zrosl... referat na szkolna wycieczke... zalozylam katre w bum-ie (biblioteka uniwersytetu warszawskiego) i spedzialm tak mnostwo czasu szukajac i przepisujac informacje... niewiele znalazlam i tak, ale nie bede mogla sobie zarzucic, ze niewiele zrobilam ![]() watpie, by moja historyce zadawalal referat w tym stylu, ale jak fachowa literatura to fachowa ;P... oj, nie wroce cala z wycieczki ;P |
|
do tego przyznali sie inni |
22.09.2005 :: 16:30 :: pb135.radomysl-wielki.sdi.tpnet.pl nikegirl W takich sytuacjach najlepiej sprawdza się metoda typu lanie wody i przy odrobinie chęci można tak gadać i gadać bezz końca. Jeśli jest opiekun, który nie lubio takich wypowiedzi tio chyba jedyna przeszkoda ;) Powodzenia na wycieczce i dobrej zabawy życzę ;) |
22.09.2005 :: 13:06 :: avk144.neoplus.adsl.tpnet.pl kijo Czy ja się nie doczytałam, czy nie napisałaś gdzie jedziesz na tą wycieczkę?? HEHEHE moje stara klasa w lo słynęła z częstych wycieczek z powodu regionalnej przyczepki pod jej charakter ;] I tak zawsze trzeba było sporo poznajdować o różnych budowlach czy miastach... Pamiętam zawsze jakieś głupoty wypisywaliśmy a potem z pogiętej kartki czytaliśmy i płakaliśmy ze śmiechu nad tym co z tego wychodziło... Ale było fajnie... Teksty typu rasa muzułmańska, czy żona księdza Popiełuszki... Takie rzeczy się pamięta całe zycie... ^^ Miłej wycieczki BUZIAKI |
21.09.2005 :: 22:24 :: 80.54.200.64 ailene Wreszcie moge komenta wpisac, bo ostatnio pobubilam sie w tej nowej grafice. Hmmm fajne macie wycieczki. Na naszych zwykle odpowiedzialnosc za informacje zwalalo sie na przewodnika ktory no... niestety operwoal danymi statystycznymi, datami jak z rocznikow i na dodatek imionami dzieci i wnokow cztwartego od konca wlasciciela danej kamienicy... no coz... chyle czolo za wiedze, ze troche to nudne bylo... Zycze powodzenia w szukaniu i milej zabawy:) |
Talk.pl :: Wróć |