ktosiulka - komentarze |
M. jest niesamowity. zjechal po schodach w szkole. u mnie w domu i u kolezanek to co innego, ale w szkole ![]() ![]() dzisiaj kolejne urodzinki, tym razem K. jak zwykle mam nieco stracha, jak zwykle moze nie bedzie tak zle... sa tylko 2 ale: 1 ale, to moj obecny stan fizyczny... jakos tak sie zlozylo, ze dzisiaj najgorszy dzien, ale moze jakos dam rade... w milym towarzystwie jakos tak latwiej zapomniec. druga to to, z4ewczoraj tak ladnie przywalilam w barierke w autobusie. kierowca tak "leciutko" zahamowal... zdarza sie... tez troszke boli... 3 to ta, ze tam oczywiscie bedzie M. to juz 3 sobota spedzona w jego towarzystwie... bedzie zle ![]() moj mozg zostal wczoraj "zezarty" dwa razy...z powodu jego zawartosci boje sie o innych ![]() ![]() w sumie to nic ciekawego. musze przygotowac referat o jakis cerkwiach w Wilnie i ladnie przedstawic go wlasnie tam mojej wspanialej klasie. super. a w "dziadach" jestem chorem aniolow... jeszcze lepiej... |
|
do tego przyznali sie inni |
18.09.2005 :: 13:49 :: avr111.neoplus.adsl.tpnet.pl kijo Everything will be ok ^^ |
17.09.2005 :: 13:10 :: ip-213-17-223-227.netia.com.pl no nie zle ;) ... ehehe zdeczka nie zczaiłąm tej notki ;p ... jak zrobilas muzyczke w tle ??? ... bo ja probowalam kilka razy ale cos mi nie wychdz ;( ... pozdro ;) |
Talk.pl :: Wróć |