ktosiulka - komentarze |
dzien... koniec... cenzurka z marnymi ocenami... skonsumowanie sporej ilosci lodow, co w widoczny sposob zachwialo moje poczucie wiary w mozliwosc pozbycia sie chocby 1 grama tluszczyku... a raczej zapowiedz kilku nowych niechcianych gosci... wakacje... dziwne slowo... po raz pierwszy czuje, ze kogos moze mi brakowac w tym czasie... w niedziele prawdopodobnie pierwszy wyjazd... z ruchu katolickiego...nie wiem, czy to dobry pomysl... ostatnio chyba zgubilam poczucie bliskosci Absoluta i wiary jako takiej...wiara jest darem... ja go nie otrzymalam... ale moze jej poszukam...troche poczucie winy... moze nie powinnam???? poznam ludzi, o ile nie bede wpatrywac sie w okno... nie wiem, czyo dobry pomysl... coraz wiecej watpliwosci... strach, przed rzeczami na ktore sie cieszylam...panicznie zaczynam sie bac konfrotacji z nowymi ludzmi i ich poznania...zachowuje sie jak... no wlasnie... zmiany... jak ja je potrafie nienawidzic... jak ja potrafie na nie wyczekiwac... poczatek wakacji... |
|
do tego przyznali sie inni |
27.06.2005 :: 09:27 :: 80.51.255.74 chlopczysko Zmiany,kto je lubi? Chyba każdy z nas czuje odrobinę lęku i niechęć przed zmianami.Ale z drugiej strony zmiany są bardzo potrzebne,chociażby do tego żeby życie nie było nudne i jednostajne. Poznawanie nowych ludzi jest bardzo ciekawe! Odkryjesz to kiedy zaczniesz ich poznawać :)Powodzenia! |
26.06.2005 :: 23:47 :: ata134.internetdsl.tpnet.pl jak ja się boje tegorocznych wakacji,... a co do zmian... nie lubię, ale wiem, że muszę je znosić... |
26.06.2005 :: 16:42 :: awh218.neoplus.adsl.tpnet.pl kijo Lody są dobre na wszystko. Zobaczysz, nowi ludzie potrafią być całkiem w porząsiu. Pamiętaj, że będą w podobnej sytuacji co Ty. Musisz być po prostu otwarta. Wtedy na 100% będzie ok. Ja niestety jestem zbyt nieśmiała by zabajerować całą grupę. Jeżeli również nie czujesz się na siłach, poszukaj osoby tak samo wyobcowanej jak Ty siedzącej z boku. Gwarantuję znajomość na lata (może nawet przyjaźń:)) Własne doświadczenie:) BUZIAKI (ciepłego lata, odkrycia w sobie nowych pokładów wiary, nie tylko w BOGA ale i lepsze jutro) |
26.06.2005 :: 13:31 :: pa202.radomysl-nad-sanem.sdi.tpnet.pl nikegirl Nie każdy nowy człowiek jest zły, bo takie jest założenie. Są też fajni i jakoś trzeba ich poznac ;) |
25.06.2005 :: 12:27 :: 195.136.67.222 Fajowy blog Jak bedziesz miala chwilke to wpadnij na www.tamika_ma_bzika.hwdp.pl i skomentuj nocie a ja sie odwdziecze Buziaki :*** |
24.06.2005 :: 23:02 :: talk.pl Wakacje... jedni wyjezdzaja, drudzy przybywaja, nie wszystkich trzeba się bac... ludzie czasem potrzafia byc fajni... wiara... ja wiem, ze gdzies tam na gorze On jest, czuwa, prowadzi... nie umiem Go odnalesc w ludziach, ktorzy teoretycznie sa Jemu oddani, choc tak czesto o Nim mowia... szkoda... chyba nie jestem dobrym dzieckiem... pozdrowienia |
Talk.pl :: Wróć |