ktosiulka - komentarze

dzis ostatni dzien szeroko rozumianej wolnosci, czyli koniec ferii w mazowieckim. no, ale coz, taki los uczniaka, a wlasciwie uczniaczek tez .
dziekuje, ze ostatnio ktos skomentowal mojego bloga . zainteresowany wie, o kim mowa .
z moich nienagannych obliczen wynika ( a licze w miare dobrze jak na mat-fiza ) wynika, ze moj blog odwiedzily juz conajmniej dwie osoby. ach, ta popularnosc ................
podobno humor tuz przed smiercia sie poprawia wiec................. oj, jutro bedzie ciezko, jesli sie przez cale ferie nie robilo nic slownie: wielkie NIC.
ale moze beda tak zalamani wynikami probnych mator, ze dadza spokoj pierwszakom .. ale chyba na to nie warto liczyc. pewnie wzmozy to ich ambicje .
a jutro i pojutrze wielki dol z powodu dnia, ktorego nie ma , czyli moich siedemnastych urodzin.
jaka ja STARA .
zawsze moge mowic, ze mam lat 4 i 1/4. fajnie, prawda!!!!!!!!!!!!!!

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

do tego przyznali sie inni
28.02.2005 :: 16:14 :: btu196.neoplus.adsl.tpnet.pl

samotnamadzia

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!
No...chyba nik sie nie cieszy, ze trzeba wracac do szkoly:/
A wogule to dzieki za komenta:)
Mam naadzieje, ze bedziesz odwiedzac mnie czesciej.
I dzieki, ze podnosisz mnie na duchu:)
28.02.2005 :: 11:47 :: cis94.neoplus.adsl.tpnet.pl

kwiatek13

A co masz urodzinki? Tak więc - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! Pocieszę cię, że i ja wracam do szkoły, że nie jesteś jedyną, która musi przeżywać ten koszmar Zapraszam cię do zaglądania na mojego blogaska: www.kwiatek13.talk.pl
Pozdrófffka!
27.02.2005 :: 22:03 :: 80.51.255.74

Chlopczysko

STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM! JESZCZE RAZ JESZCZE RAZ.... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!
Cześć!! Podobała ci się notka?? to bardzo się cieszę z tego powodu :D
Co jakiś czas pojawiają się nowe więc zapraszam do odwiedzin!!
Ps:Twoja popularność wrosła :)
Talk.pl :: Wróć