ktosiulka - komentarze |
dzis ostatni dzien szeroko rozumianej wolnosci![]() ![]() ![]() dziekuje, ze ostatnio ktos skomentowal mojego bloga ![]() ![]() z moich nienagannych obliczen wynika ( a licze w miare dobrze jak na mat-fiza ![]() ![]() podobno humor tuz przed smiercia sie poprawia wiec................. oj, jutro bedzie ciezko, jesli sie przez cale ferie nie robilo nic ![]() ale moze beda tak zalamani wynikami probnych mator, ze dadza spokoj pierwszakom ![]() ![]() a jutro i pojutrze wielki dol z powodu dnia, ktorego nie ma ![]() jaka ja STARA ![]() zawsze moge mowic, ze mam lat 4 i 1/4. fajnie, prawda!!!!!!!!!!!!!! |
|
do tego przyznali sie inni |
28.02.2005 :: 16:14 :: btu196.neoplus.adsl.tpnet.pl WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!! No...chyba nik sie nie cieszy, ze trzeba wracac do szkoly:/ A wogule to dzieki za komenta:) Mam naadzieje, ze bedziesz odwiedzac mnie czesciej. I dzieki, ze podnosisz mnie na duchu:) |
28.02.2005 :: 11:47 :: cis94.neoplus.adsl.tpnet.pl A co masz urodzinki? Tak więc - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! Pocieszę cię, że i ja wracam do szkoły, że nie jesteś jedyną, która musi przeżywać ten koszmar ![]() Pozdrófffka! |
27.02.2005 :: 22:03 :: 80.51.255.74 Chlopczysko STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM! JESZCZE RAZ JESZCZE RAZ.... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!Cześć!! Podobała ci się notka?? to bardzo się cieszę z tego powodu :D Co jakiś czas pojawiają się nowe więc zapraszam do odwiedzin!! Ps:Twoja popularność wrosła :) |
Talk.pl :: Wróć |