ktosiulka - komentarze |
| no to znowu ja. sądząc po tak licznych komentach pewnie licznie odwiedziliście mojego bloga no tak, ale co wleasciwie moze napisac mala zwylka nastolatka, bez zbytniej sily przebicia, ani nad wyraz nieprzecietnych pogladow. toczy sobie pewnie jakies zwykle zycie w bloku, albo malym domku na przedmiesciach. prawdopodobnie nawet nie mozna uznac jej za wiarygodna, bo nie laczy jej z toba nic wiecej oprocz kabla telefonicznego i miarowego uderzania w klawiature. no, ale cos za cos. w swiecie ogolnej globalizacji mozna wszystko. nawet klamstwa i przekrety sa na wieksza skale. kiedys plotka rozchodzila sie po wsi i koniec. teraz moze bez problemu obiec caly swiat. rodzice opowiadaja mi, jak to oni kiedys.......... nikt sie o nich nie bal i nie trzasl. nie mieli telefonow komorkowych, a mogli wracac pozniej. dlaczego? bo ich rodzice nie slyszeli w telewizji o napadach, narkotykach itp. a jesli przycisnie sie starszych to opowiedza o przemocy z jaka sie spotkali oni, lub ich znajomi. tak, bo choc trudno w to uwierzyc przestepstwa tez kiedys istnialy..... |
|
|
| do tego przyznali sie inni |
| Talk.pl :: Wróć |