ktosiulka - komentarze |
hm, hm, raz dwa trzy... proba klawiatury... i nadeszly... swieta... wcale ich nie chcialam... i nie chce... bedzie jeszcze bardziej... obco? prawdopodobnie tak... swieta bez wyrazu.. bez mojje wiary... nawet bez sniegu... ale spelnie swoja powinnosc : Wesolych Swiat i szvczesliwego nowego roku... obyscie nigdy nie musieli przechodzic przez to, co ja... |
|
do tego przyznali sie inni |
29.12.2006 :: 21:42 :: azy103.neoplus.adsl.tpnet.pl rien Oby wszystko się Tobie ułożyło... BUZIAKI!!! |
27.12.2006 :: 12:34 :: eds114.internetdsl.tpnet.pl rever już po świętach, ale chciałam złożyć ci życzenia z okazji nowego roku. wierzę, że nowy rok przyniesie ci nadzieję i siłe. naprwde ci tego życzę. |
24.12.2006 :: 13:01 :: axo83.internetdsl.tpnet.pl nawet jesli ich nie chcesz ja ci i tak zlozylam zyczonka:** |
24.12.2006 :: 13:00 :: axo83.internetdsl.tpnet.pl Życzę Tobie spełnienia wszystkich marzeń, przychylności wszechświata, siły w ramionach i czystego ognia w sercu, co zapali wszystko wokół Ciebie szczęściem i radością. Niech wszystko czego się dotkniesz, stanie się pomocne w spełnieniu marzeń, a każda najdrobniejszą nawet czynność przybliża Ciebie do bycia najszczęśliwszą i najbardziej uśmiechniętą osobą spośród wszystkich ludzi. Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia:*:* |
Talk.pl :: Wróć |