ktosiulka - komentarze |
rozpoczyna sie czas proby... znowu jakis wewnetrzny bol... znowu te same pytania... znowu... ile bym dala by... to bez znaczenia... to i tak nic nie zmieni... ... wiedzialam, e bedie ciezko... nie wiem tylko, czy chce z tym walczyc... |
|
do tego przyznali sie inni |
31.10.2006 :: 14:15 :: eds114.internetdsl.tpnet.pl rever mam nadzieję, że po tym okresie życia siłą rozpędu znajdziesz w sobie wystarczająco dużo siły by walczyć. |
30.10.2006 :: 14:45 :: axo83.internetdsl.tpnet.pl a ja napisze inaczej... mi tez od dawna juz nie chce sie walczyc bo wszystkie wysilki ida na marne... bieg czasu moze tez wiele pokazac czasem lepsze wyjscie bez naszej naciaganej ingerencji na sile... tak uwazam;| u mnie ganz neu notka zapraszam i 3m sie:) |
29.10.2006 :: 21:55 :: azi17.neoplus.adsl.tpnet.pl rien ... jeżeli nie masz zamiaru walczyć... to po co piszesz, po co oddychasz po co jesteś?? To brutalne ale prawdą jest, że życie to taka cholerna walka i proszę nie mów, że twoje życie skazane jest z góry na klęskę... to Ty wybierasz......jeżeli tak ma być, że pomimo wszystko... wydostanę się to chyba warto było... mimo, że zgubiłem się mimo, że zabrnąłem w mrok wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to... (to też Coma... byłam na kocercie są cool:)) BUZIAKI |
29.10.2006 :: 20:28 :: cks103.neoplus.adsl.tpnet.pl kwiatek13 Bez walki nie ma ani wygranych ani przegranych. Czyli nie ma niczego. Niczego co rozwiąże sytuacje...A z próbą... i bólem... Nawet nie wiesz jak dobrze cię rozumiem. Chociaż nasze problemy są różne to rozterki podobne. Trzymaj się. |
Talk.pl :: Wróć |